SAĞLIK-SEN SİVAS ŞUBESİ 5. GENEL KURULU TAMAMLANDI.
29 Ekim 2018, Pazartesi

Sağlık Sen Sivas Şubesi Başkanı Adem YAŞİN oldu.

Sağlık-Sen Sivas Şubesi 22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 13.00’de Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda 5.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Gerçekleşen 5. olağan genel kurulunda kullanılan oylar neticesinde Efe Zileli 56 oy alırken, Adem Yaşin ise 104 oy alarak Sağlık Sen Sivas şubesinin yeni başkanı oldu.

Oy farkıyla Sağlık Sen Sivas Şubesi Başkanlığını kazanan Adem Yaşin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Gerçekleştirdiğimiz SAĞLIK-SEN İl Başkanlığı seçimine gösterdiğiniz yüksek katılım için teşekkür ederiz. Şahsım başkanlığında oluşturulan yönetim listesi 104-56 sonuçla göreve getirilmenin gururunu yaşıyoruz. Bizleri destekleyen, bizlere güvenen tüm üyelerimize ve delegelerimize teşekkür ederiz. Aldığımız sorumlulukların farkındayız. Üstlendiğimiz görev çok önemli bir görev. Sendika üyelerimizin yaşadığı her sorunla ilgili mücadeleyi yapacağımıza söz veriyoruz. Her zaman adaleti, demokrasiyi, hukuku birlikte savunacağız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, görev süremiz boyunca sendikamızın itibarını daha da yükselten bir anlayışla hareket edeceğimizden şüpheniz olmasın.” dedi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :