Memiş: Millete Hizmet Anlayışıyla Sendikacılık Yapıyoruz
17 Eylül 2018, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Gaziantep Şubemizin yenilenen hizmet binasının açılışına katıldı ve ardından Diyarbakır Şube Başkanlığına yeniden seçilen Nurhak Ensarioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Şubemizin yenilenen hizmet binasının açılışında konuşan Metin Memiş, Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in kapıları kapatarak değil, kapılar açarak sorunların çözümlerini ortaya koyarak sendikacılık yaptığını söyledi. “Bizler ücret sendikacılığı ve ideolojik sendikacılık yapmıyoruz, millet adına hizmet sendikacılığı anlayışıyla sendikacılık yapıyoruz” diyen Memiş, Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Rahmetli Mehmet Akif İnan’ın büyük ideallerle Memur-Sen’in temellerini attığını ve millete hizmet etmek şiarıyla Memur-Sen’i kurduğunu belirtti. Mehmet Akif İnan’ın her zaman milletin yanında cümle kurarak, millet adına hareket ederek sendikacılık yaptığını vurgulayan Memiş, “Bugün eğer yeni Türkiye’den bahsediyorsak, yeni Türkiye’nin bugünlere gelmesinde millet adına cümle kuran, milletin yanında yer alan Memur-Sen erlerinin, gönüllülerinin katkısı da emeği de sonsuzdur” dedi. Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in her zaman milletinin ve devletinin yanında yer aldığını dile getiren Memiş, taş üstüne taş koyan bir sendikacılık anlayışımızla Türkiye’nin dört bir yanında hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtti.

GAZİANTEP ŞUBEMİZE YENİ HİZMET BİNASI HAYIRLI OLSUN

Gaziantep Şubemizin özverili bir şekilde sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını savunduğunu ve taleplerini gündeme getirdiğini ifade eden Memiş, yeni açılan hizmet binasıyla birlikte Gaziantep Şubemizin gücüne güç kattığını sözlerine ekleyerek hayırlı olmasını diledi.

DİYARBAKIR ŞUBEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Daha sonra Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindeki heyet 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren ve yeniden Diyarbakır Şubemize Başkan seçilen Nurhak Ensarioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Diyarbakır’ın sağlık hizmeti alanında Güneydoğu Anadolu Bölgesin’de büyük bir rol üstlendiğini belirten Metin Memiş, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının her zaman yanında olan Diyarbakır Şube Başkanımız  Nurhak Ensarioğlu’na ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Genel Başkanımız Metin Memiş’in yanı sıra ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar, Abdülaziz Aslan, Antalya Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk, Afyonkarahisar Şube Başkanımız Abdulkadir Hız, Aksaray Şube Başkanımız Rıfat Kaya, Denizli Şube Başkanımız Metin Yüksel Koçoğlu, Çanakkale Şube Başkanımız Suat Özen, Gaziantep Üniversite Şube Başkanımız Cuma Kerkez, Giresun Şube Başkanımız Kerim Süral, Sakarya Şube Başkanımız Abdullah Sönmez, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Bünyamin Mutlu Demirci, Karaman Şube Başkanımız İdris Güneş, Kocaeli Şube Başkanımız Erdal Yıldırım, Konya Şube Başkanımız Zeynel Abidin Uysal, Niğde Şube Başkanımız Ebuzer Doğan, Ordu Şube Başkanımız Bilal İnanlı ve Uşak Şube Başkanımız Muhammed Ali Aloğlu yer aldı.

PAYLAŞ :