Memiş: Ülkemizin Menfaatlerini Önceleyen Sendikacılık Yapıyoruz
12 Haziran 2018, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, Himmet Bayar ve Mustafa Örnek İstanbul 4 No’lu Şubemizin iftar programına katıldı.

Burada konuşan Genel Başkanımız Memiş, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Sendikacılığın bir hak arama örgütü olduğunu söyleyen Metin Memeş, Sağlık-Sen’in parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmadığını ifade etti. Ülke ve milletin bekasına yönelik adımlar attığımızı belirten Memiş, “Her şey bir yana bu ülkenin geleceği herkes kadar biz memurların da öncelikli meselesidir. Ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzuru tüm beklentilerimizin kat be kat üzerindedir” dedi. Türkiye’nin, bulunduğu coğrafyada köklü geçmişi ve güçlü devlet yapısı ile her zaman dikkat çeken önemli bir ülke olduğuna dikkat çeken Memiş, ecdadımızın mazlum milletlere en zor şartlarda el uzatan onurlu duruşunun şimdilerde bize emanet olduğunu kaydetti.

ÖNEMLİ DEĞİŞİMLERİ YOK SAYMAK MÜMKÜN DEĞİL

Özellikle son 15 yılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ortaya konan önemli değişimleri yok saymanın mümkün olmadığını ifade eden Metin Memiş, “Yakın tarihimizde akıl almaz zorlukları ve kötülükleri iliklerine kadar yaşayan halkımız; sağlıktan ulaşıma, sosyal politikalardan sanayiye ülkemizde çok değerli kazanımların elde edildiğini büyük bir takdirle karşılamıştır. Bu süreçte Türkiye’nin yeni bir özgüvene sahip olma çabasının ise her defasında son derece planlı kalkışmalarla önüne geçilmek istendiğine şahit olduk” diye konuştu. Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kendi dinamikleri sayesinde tamamen bağımsız hareket eden bir ülke çabasında olduğunu dile getiren Metin Memiş, “Artık IMF’yi Türkiye’den silkeleyip geldiği yere fırlatmış, Avrupa ve Amerika’dan icazet almayı kesip atmış, sömürgeci ülkelerin mazlum coğrafyalardaki istilasına “HAYIR” diye bağırabilen etkin bir Türkiye olmuştur.” şeklinde konuştu.

AKAN: YENİ BİR SOLUK GETİREREK EKİP ÇALIŞMASINA ÖNEM VERECEĞİZ

İstanbul 4 No'lu Şube Başkanımız Musa Akan, verilen görev ve yetki çerçevesinde Sendika Şubemize yeni bir soluk getireceklerini inandıklarını söyleyerek şube olarak ekip çalışmasına önem verdiklerini dile getirdi. Başarıya giden yolda herkesi kucaklayacaklarını söyleyen Musa Akan, yenilikçi, ortak akıl ve çözümün bir parçası olarak büyük projelere imza atacaklarını belirtti. İftar programına İstanbul 2 No'lu Şube Başkanımız Cesur Öztürk de katıldı.

Program kapsamında Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindeki heyet İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ :