Memiş: Ülkemizin Geleceğiyle Oynatmayız
11 Haziran 2018, Pazartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak Ağrı Şubemizin düzenlediği iftar programına katıldı.

Burada konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Metin Memiş, memurların meselenin Türkiye’nin geleceği olduğunun farkında olduğunu ifade etti. Memiş, “Milletin yanında olmak, milletin yanında olanın yanında, darbelerin karşısında olanın yanında, yedi düvele meydan okuyanın yanında, mazlumların yanında olanın yanında olmak yandaşlık ise böyle yandaşlığa can kurban olsun.” dedi. Memiş, 103 yıl önce Çanakkale’den Türkiye’ye girmek isteyenlerin, bugün intikam hırsıyla ülkenin geleceğiyle oynamak, Gezi eylemleri, yargı darbesi, Kobani olayları ve çukur siyasetiyle ülkenin kardeşliğini yok etmek istediklerini belirterek, “15 Temmuz’da darbe kalkışmasıyla, işgal girişimiyle bu ülkeyi bölmek istediler, olmadı. Allah’ın izniyle Türk’ü, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’iyle bu ülkeyi işgal ettirmedik.” diye konuştu. 24 Haziran seçimleri öncesi ekonomik kriz çıkarılmak istendiğini ifade eden Memiş, bunların ülkenin geleceğiyle oynamaya çalıştıklarını kaydetti.

EZAN DİNMESİN, BAYRAK İNMESİN, VATAN BÖLÜNMESİN DİYE TARAFIMIZI BELLİ ETTİK

Memiş, 24 Haziran’da Memur-Sen ailesi olarak, ülkenin istikrarı ve geleceği için “devam” diyeceklerini belirterek, ülkeyi bölmek ve kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere müsaade etmeyeceklerini söyledi. Metin Memiş, Allah’ın izniyle 24 Haziran’da el birliğiyle istikrarın devamını sağlayacaklarını dile getirerek, “Bu ülkeyi hem bölgesinde hem dünyada lider konumuna hep birlikte getirme noktasında katkımızı dün olduğu gibi bugün de yarın da vermeye devam edeceğiz. Yedi düvele Cumhurbaşkanımızla meydan okumaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı. Memiş, vatana, bayrağa, ezana sevdalı olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: “Ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye tarafımızı belli ettik. Zaman zaman bize ‘Siz yandaş sendikasınız.’ diyorlar. Biz de diyoruz ki milletin yanında olmak, milletin yanında olanın yanında, darbelerin karşısında olanın yanında, yedi düvele meydan okuyanın yanında, mazlumların yanında olanın yanında olmak yandaşlık ise böyle yandaşlığa can kurban olsun. Yandaş olmaya da devam edeceğiz. Bizim başka ülkemiz yok. Bugün 4 milyon Suriyeli kardeşimize ev sahipliği yapıyoruz. Bu ülkeyi Suriye’ye çevirmek istiyorlar.”

MAĞAL: KUTSAL BİLDİĞİMİZ ALIN TERİMİZLE VE VAR GÜCÜMÜZLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Ağrı Şube Başkanımız Fevzi Mağal ise konuşmasında Ağrı’da Sağlık-Sen’in Bin 102 üye sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde ettiğini söyledi. Bu başarıda başta temsilciler olmak üzere Ağrı Şube yönetiminin imzası olduğunu belirten Fevzi Mağal, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Sağlık-Sen camiasının büyük bir aile olduğunu ifade eden Mağal,  “Kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Programa, Erzurum Şube Başkanımız Abdullah Duman, Kars Şube Başkanımız Hasan Yazıcı, AK Parti milletvekili adayları ile kurum müdürleri, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindeki heyet iftar programı öncesi Ağrı Şubemizin yeni bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ :