Memiş: İstikrarsızlık Yerine İstikrarı Tercih Edeceğiz
09 Haziran 2018, Cumartesi

Genel Başkanımız Metin Memiş, Osmaniye Şubemizin iftar programına katıldı. Metin Memiş, 24 Haziran’da istikrarsızlık yerine istikrarı tercih edeceğimizi ifade etti.

Ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiğini söyleyen Metin Memiş, lider bir ülke olmanın mücadelesini verdiğimizi ifade etti. Mazlumların umudu olduğumuzu belirten Memiş, “Dün nasıl halkımızın yanında durduysak bugün de halkımızın yanında dimdik durarak ülkemizin istikrarı için ‘devam’ diyoruz” dedi. Türkiye’yi hedef alarak güçsüzleştirmek isteyenlerin başarısız olduğunu söyleyen Memiş, “"Darbelerle yapmak istediler olmadı. Gezi olaylarıyla yapmak istediler olmadı. 17-25 Aralık yargı darbesiyle yapmak istediler, Kobani olaylarıyla yapmak istediler olmadı. Çukur siyasetiyle yapmak istediler olmadı. En son 15 Temmuz gibi bir süreçte, içerdeki iş birlikçileriyle birlikte ülkemizi işgal etmek istediler. Milletimiz dik durdu ve 'ülkemizi işgal ettirmeyeceğiz' dedi. Yine amaçlarına ulaşamadılar” şeklinde konuştu.

YASAKLARIN KALKMASINDA MEMUR-SEN LOKOMOTİF OLDU

Seçim sürecinde ekonomik kriz oluşturulmak istendiğini vurgulayan Memiş, “Biz diyoruz ki bizim tek ülkemiz var. Elimizden giderse Suriyeli kardeşlerimiz gibi vatansız kalabiliriz. Memur-Sen olarak önceliğimiz milletimiz, ülkemiz, ülkemizin geleceği” ifadelerini kullandı. Türkiye'de yasakların kalkması noktasında Memur Sen'in lokomotif görevi gördüğünü dile getiren Memiş, "İnşallah ülkemizi bölmek isteyenlere bu ülkeyi teslim etmemek için dün nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

ÇENET: GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALARLA BÜYÜDÜK VE GÜÇLENDİK

Osmaniye Şube Başkanımız Muhittin Çenet ise konuşmasında ilde gerçekleştirdikleri çalışmalardan bahsetti. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarıyla ve talepleriyle her zaman ilgilendiklerini söyleyen Çenet, Sağlık-Sen’in bu kadar büyümesinin ve güçlenmesinin en büyük etkeni olarak bu çalışmaları gösterdi.  

Program Eğitim Bir-Sen’in başlattığı “Bir bilenle bilge nesil” ödüllerinin gençlere verilmesiyle son buldu.

Program dahilinde Genel Başkanımız Metin Memiş ve beraberindeki heyet Osmaniye Valisi Ömer Faruk Çoşkun ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz’u ziyaret etti.

 

PAYLAŞ :